Integritetspolicy - Nordiskt näringscenter

Integritetspolicy

Nordiskt Näringscenter

Vår webbplatsadress är: https://naringscenter.se och sidan är SSL-certifierad. Vår adress är Nordiskt Näringscenter, Lagaplan 1, 128 45 Bagarmossen. Postadress: Box 3096, 128 04 Bagarmossen.

Nyhetsbrev

För det nyhetsbrev vi skickar ut lagrar vi e-postadress och ibland namn. När man är anmäls skickas ett bekräftelsemejl där man kan bekräfta att man ta del av nyhetsbrevet. Man kan när som helst avregistrera sig från nyhetsbrevet via länken som finns i varje nyhetsbrev.

Kursdeltagare

Information om de som deltar på våra kurser lagras så länge de behövs för att vi och deltagarna ska kunna se vilka kurser som har gjorts och för de ändamål gällande fakturering som krävs av lagen.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte några personliga uppgifter med någon.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto i vår kursportal kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla uppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Din kontaktinformation

Ansvarig för uppgifter är Bo Engborg. Kontakta honom via info@naringscenter.se eller via telefon 08-559 24 170.

Hur vi skyddar din information

Vi delar inte din information med någon annan utanför företaget och det är ett begränsat antal personer som arbetar med den information som kommer in på hemsidan.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi arbetar hela tiden för att säkerställa våra system och eliminera risken för läckor. Skulle dock någonting hända kommer detta omedelbart att anmälas till Datainspektionen enligt GDPR.