Detox, 16-17 nov 2019

Lär dig ett detox-program som utvecklats av Dr. David Perlmutter och Alberto Villoldo. 
Programmet omfattar en specifik kost som avlastar kroppen, samt örter och näringsämnen som bidrar till att aktivera läkande gener i kroppen och samtidigt slå av de gener som är sjukdomsalstrande.
Kursen leds av Lisa Kock som under hela sitt liv jobbat med medicinalväxter för att dels påverka fysiska symptom och sjukdomar i kroppen, men också med växter som frekvensmedicin.
Alla medicinalväxter tillför våra celler en unik informationsvibration som påverkar oss långt djupare än dess kemiska beståndsdelar.

I denna kurs lär vi oss teknikerna för ett konkret detoxprogram som har som syfte att dels minska värk och energilöshet, men kanske framförallt ge hjärnan den avlastning och näring den behöver för att kunna fungera optimalt. Detoxprogrammet tar en vecka att genomföra och anpassas efter personliga förutsättningar.

Resultatet brukar bli viktminskning, lätthet i kroppen, balans i hormonsystemet och en betydligt större klarhet i syn- och hjärnskärpa.
Dessa program har nu testats på ett antal grupper i Chile där man väver samman det senaste inom ört- och näringsmedicin med urgamla shamanska metoder.

Alla naturfolk har i alla tider gjort någon form av fasta eller detox för att i perioder kunna öka sitt klarseende och sin perceptionsförmåga.Lisa Kock
Kursen vänder sig både till dig som vill använda detox för egen del och till terapeuter som vill använda detox för sina klienter.

Tid: lördag 9.45-17, söndag 9-16
Lärare: Lisa Kock
Kostnad: 3 050 kr inkl moms
Plats: Nordiskt Näringscenter, Lagaplan 1, bagarmossen
Kursmaterial: 100 kr, betalas på plats

Även på distans!

Du kan även följa föredraget från din dator, du ser presentationen och kan höra läraren. Kursen spelas i så att det även går att ta del av kursen vid ett senare tillfälle.

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • Välj om du vill gå kursen på plats eller på distans.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev