Frekvensterapi 1-2 juni 2019

Allt är energi, och energi uppträder med olika frekvenser. Ljus, elektricitet och ljud är exempel på hur energi med olika frekvenser kan gestalta sig. Under den här kursen utforskar vi hur man kan använda kunskapen om olika frekvenser för att hälsoanalys och för behandling.

Allt mer forskning visar att vi kan använda oss av frekvenser både för att analysera och behandla sjukdomar. Här är några exempel på områden som kommer att tas upp under kursen.

Ljud

Vibrationerna från olika ljudkällor har använts under årtusenden för att påverka oss. Med modern kunskap och teknik kan man göra det mer metodiskt.

Ljus

De flesta människor idag får inte lika mycket solsken som förr. Det kan leda till problem på olika sätt. Man har till exempel sett att det finns ett enzym som är inblandat i våra cellers energiproduktion och som aktiveras av ljus. Det pågår mycket forskning för att utröna hur ljuset kan optimeras.

Elektricitet

Ända sedan början på 1900-talet har olika apparater konstruerats för behandling. Dessa hade till att börja med stor framgång, men sedan kom restriktioner och förbud som främjade läkemedel och kirurgi och mycket av kunskapen glömdes bort. Nu har forskare runt om i världen åter börjat intressera sig för elektriska signaler och dess användande inom hälsovård.

Hälsoanalys och behandling

Det finns ett ökande antal elektroniska apparater för frekvensterapi och bioresonans. Vissa kan användas för att analysera hälsostatusen, andra används för att behandla medan ytterligare andra både kan användas för analys och behandling. Under kursen blir det demonstration av hur några av apparaterna kan användas i praktiken.

Skadliga energier

Vi kommer också att beröra vilken typ av strålning som kan vara skadlig, och vad det är som gör att den blir skadlig.

Lärare: Bo Engborg
Kursavgift:
 3 050:-
Tider: Lördag 9.45-17.00, söndag 9.00 – 16.00
Plats: Nordiskt Näringscenter, Lagaplan 1, Bagarmossen

Kursen ingår i utbildningen till Kost- och Näringsterapeut men kan även studeras separat.

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev