Frekvensterapi, 27-28 jun 2018

Elektronisk utrustning för hälsoanalys och behandling

Det finns ett ökande antal elektroniska apparater för frekvensterapi och bioresonans vissa kan användas för att analysera hälsan medan, används för att behandla medan ytterligare andra både kan användas för analys och behandling. Under den här kursen studerar vi de teoretiska grunderna för den här typen av diagnos och behandlingar och hur ett urval av apparaterna kan användas i praktiken.

F-scan

F-Scan är ett hjälpmedel för att analysera förekomsten av patogener (virus, bakterier, mögel, parasiter och tungmetaller). Den används också för att behandla patogener och sjukdomar.

Metoden bygger på den forskning som gjorts under 1900-talet, främst av Royal Raymond Rife och Hulda Clark. Det blir också demonstration av hur man kan använda F-scan för att behandla smärta. F-scan presenteras av Johnny Ahl, F-scan.se.

Wellness Screening

Många har nog hört talas om ES teck screening, nu har den utvecklats i en helt ny version som heter Wellness Screening och som  är 100 % evidens baserad.

Screeningen tar fem minuter att genomföra och  ger dig information om avvikelser från en optimal hälsa och som du kan grunda din rådgivning på och enkelt följa upp.

Screeningen använder sig av 7 olika mätmetoder för att få fram ett antal olika biomarkörer och är icke-invasiv. Wellness Screening presenteras av Elena Malmefeldt. www.wellness-screening.se

Monicor

Ett nytt system för hälsokontroll och behandling som öppnar helt nya möjligheter för människans hälsa. Under några minuters scanning får du fram hela kroppens och alla organs funktionella tillstånd samt kroppens stressnivå.

Monicor gör hälsokontroll av organ, system och akupunkturmeridianer.

Kosttillskott, grönsaker, frukter och all slags mat har sina frekvenser. Apparaten kan genom resonans upptäcka hur är bra olika kosttillskott och födoämnen passar oss. Monicor presenteras av Boris Aranovich, mr-ab.se

Oberon bioresonans

Bioresonans är att kommunicera med kroppen med hjälp av ett mätinstrument. Beroende på instrument kan olika mål nås. Det är även möjligt att behandla med hjälp av Oberon (tidigare kallad Vector).
Det är en metod med stora möjligheter. Det går förhållandevis fort och analysen ger besked direkt. Bilder och markörer visar vägen. Belastade organ visar sig på skärmen och det ger möjlighet att finna orsaker till kännbara symptom. Då är det också lättare att stötta kroppens läkande funktioner för en förbättring. Vector presenteras av Ola Björkman, framtidensmedicin.se

Kursavgift: 2 700:-
Tider: Onsdag 9.45-17.00, Torsdag 9.00 – 16.00
Plats: Bagarmossens Folkets hus, hitta hit
Kursen ingår i utbildningen till Kost- och Näringsterapeut men kan även studeras separat.
Kurskod: NT2015-22

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.