Grundkurs i Medicinsk Aromaterapi, 5-6 maj 2018

Aromaterapi betyder ”att läka via doften”, men innebär också kanske till ännu större utsträckning att vi läker via huden, då huden absorberar allt vi smörjer den med. De eteriska oljorna – som är helt rena, naturliga växtextrakt – har förmågan att påverka inte bara huden lokalt, utan även hela hormonsystemet, muskulaturen, cirkulationen, matsmältningen och de inre organen.

Lisa Kock”Jag gick en grundkurs i aromaterapi på Axelssons för över 20 år sedan, och sedan dess har jag använt eteriska oljor varje dag; i hudvård, hårvård, i mina städprodukter, som insektsmedel, i badkaret och på hundratals andra sätt. Jag jobbar som medicinsk aromaterapeut och använder även eteriska och vegetabiliska oljor varje dag i mitt yrke.” Lisa Kock, lärare i Medicinsk Aromaterapi

Medicinsk Aromaterapi

För att nå ut med kunskapen om just de starkt medicinska effekterna har jag döpt om ”aromaterapi” till ”medicinsk aromaterapi”, för att göra den till en del av örtmedicinen. I denna kurs lär vi oss om hur vi använder oljorna för olika psykiska, mentala och fysiska besvär. Du kommer få kunskap och inspiration till att börja använda dig av eteriska och vegetabiliska oljor som en självklar del av ditt husapotek. Och mycket mycket mer. Kunskapen om eteriska oljor är också ett fantastiskt komplement till dig som redan jobbar som kroppsterapeut, för att ytterligare kunna fördjupa dina behandlingar. Om du får mersmak är denna kurs även steg ett i den längre utbildningen till Medicinsk Aromaterapeut.
Tid: lördag 9.45-17, söndag 9-16
Lärare: Lisa Kock
Kostnad: 2 750 kr inkl moms
Plats: Nordiskt Näringscenter, Lagaplan 1, Bagarmossen
Dokumentation: Kompendium på svenska, 100 kr betalas i samband med kursen.

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.