Örtterapi: Kardiovaskulära systemet, 20-22 nov 2020 - Nordiskt näringscenter

Örtterapi: Kardiovaskulära systemet, 20-22 nov 2020

Blodpropp, hjärtinfarkt och hjärninfarkt är vanliga dödsorsaker, men de förekommer sällan hos yngre. Det är en bra idé om vi kan skjuta upp dessa typer av händelser så länge som möjligt. Trots detta självklara koncept väljer många av oss en livsstil som minskar vår livslängd genom att artärer sätts igen.

Cirkulationen kräver näring

BlodcirkulationFör god hälsa, måste cirkulationssystemet ha tillgång till näringsämnen, som finns i stora mängder i frukt, grönsaker och i fisk o skaldjur. Att förebygga och återställa hälsa i det kardiovaskulära systemet innebär att man använder örter som är rika på flavonoider och saponiner, tillsammans med flera aminosyror och omega 3-fettsyror.

Medan vi inte ignorerar problemen med högt blodtryck och högt kolesterol, antar vi ett bevisbaserat tillvägagångssätt för dessa åtgärder så att icke-rökande kvinnor inte behandlas på samma sätt som rökande män.

Tid: 9.30-17 alla dagar
Omfattning:
3 dagar
Plats: Nordiskt Näringscenter, Lagaplan 1, Bagarmossen
Lärare: dr Mic McMullen
Kostnad: 5 150 kr inkl moms
Dokumentation: Kompendie ingår i priset.
Även på distans: Det går även att läsa kursen i egen takt via dator, smart telefon eller surfplatta. Det går att lyssna i efterhand, även om du är med på plats.

Kursen ingår i utbildningen i Örtterapi men kan även läsas separat.

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev