Avgiftning, lever, gallblåsa och njurar. 24-25 okt 2020 - Nordiskt näringscenter

Avgiftning, lever, gallblåsa och njurar. 24-25 okt 2020

Nedsatt avgiftning av levern och njurarna leder till problem i många delar av kroppen, särskilt hjärnan, huden, musklerna och lederna. Det kan till exempel leda till huvudvärk till gikt. Leverns funktioner är noggrant undersökta och förstådda tack vare noggrann forskning. det kan man göra eftersom eftersom efter en biopsi växer levervävnaden snabbt tillbaka. I Fas 1 av leverns avgiftning är det komplexa kemikalier i miljön och metaboliska avfall som reduceras till enklare men ofta mer toxiska produkter. Dessa giftiga produkter kombineras med aminosyror (Fas 2) för att utsöndras (Fas 3) via galla eller via njurarna.Njurar

Tillsammans med de relevanta aminosyrorna finns det många örter med en lång tradition av att framgångsrikt behandla både akuta och kroniska problem i lever- och gallblåsesystemet.

I de flesta fall är njurar och urinblåsa snabba att svara på behandling med örter som oftast kompletteras med flera viktiga näringsmedel.

Tid: 9.30-17 alla dagar
Omfattning:
2 dagar
Plats: Nordiskt Näringscenter, Lagaplan 1, Bagarmossen
Lärare: dr Mic McMullen
Kostnad: 3 500 kr inkl moms
Dokumentation: Kompendie ingår i priset.
Även på distans: Det går även att läsa kursen i egen takt via dator, smart telefon eller surfplatta. Det går att lyssna i efterhand, även om du är med på plats.

Kursen ingår i utbildningen i Örtterapi men kan även läsas separat.

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • Välj om du vill gå kursen på plats eller på distans.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev