Du mår som du andas - Distanskurs, börja när du vill - Nordiskt näringscenter

Du mår som du andas – Distanskurs, börja när du vill

Psykofysiolog Anders Lönedal föreläser om andningens betydelse för hälsan, och vad som händer när vi stressar för länge.

Anders förklarar på ett lustfyllt och lättfattligt sätt vad som händer i kroppen vid stress, varför vi mår som vi mår och framförallt, vad vi kan göra åt det.

Det är alldeles för många människor som lever med ett för högt tempo i kropp och hjärna utan att känna av det. De har helt enkelt vant sig vid det höga tempot. Konsekvenserna på individnivå kan vara förödande, för företag och i skolans värld märks det i ökade kostnader vid felaktiga beslut eller frånvaro. Medveten andning återställer lugnet i kroppen och gör att vi blir bättre på att fokusera, att använda vår hjärnkapacitet helt enkelt. Med medvetenhet och Biofeedback kommer vi väldigt långt och Anders berättar under föreläsningen om de se­nas­te forskningsrönen runt just andning, prestation och välbe­fin­nande.

Många av våra livsstilssjukdomar har ett felaktigt andnings­beteende i grunden. ”Andningen är ditt bästa och mest naturliga redskap” och ”Du mår som du andas”, är Anders eget motto.

Tid  1 timme och 30 minuter
Pris  150 kr
Föredragshållare  Anders Lönedal

På distans

Du hör föredraget och ser presentationen. Du kan lyssna hur många gånger du vill. Du får även presentationen som en pdf-fil.

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. När det är tillräckligt många anmälda får du en faktura via e-post.

  • Observera att fakturan skickas till den e-post du uppger.
  • Behövs för den försäkring vi har via NBV.
  • För att anmäla dig behöver du först acceptera våra anmälningsvillkor. Markera rutan för att acceptera.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.