Acne
Inspelad kurs

Acne Vulgaris

Läs mer & köp

Hur du som terapeut kan hjälpa en klient att läka acne

Akne har varit en missförstådd åkomma i över 4000 år. Många tror att akne är något som drabbar en på grund av att man gör någonting fel i sina livsstilsvanor vilket är korrekt, men det är så mycket djupare än så. Problemet ligger i identifikationen, den så kallade ’acne-personligheten’ och det är det som ställer till det.

Anmäl dig

Om kursen

Distanskurs – Börja när du vill!

Jag heter Denise Larsson och är tidigare elev på Nordisk Näringscenter. De senaste 14 åren har jag dedikerat mig till att förstå vad acne är och hur man på riktigt kan besegra acne för livet. Jag led av acne i över 8 år och gav mig inte förrän jag lyckades förstå vad acne egentligen handlar om. Jag har läst kurser inom klinisk medicin, holistisk hälsa, psykologi, disciplinering av sinnet samt hur en person uppnår sina drömmar och mål med självförverkligande. 

Jag har tagit fram en metod som garanterat hjälper acne klienten att besegra acne redan inom ett par veckor, vilket över 150 klienter världen över kan intyga. Det enda som krävs är att du som terapeut kan känna igen vad acne egentligen är och att du lär dig vilka verktyg som behövs för att klienten ska kunna besegra acne en gång för alla. 

Acne

Kursens innehåll

Med denna kurs kommer du att lära dig vad acne grundar sig i och hur du lär klienten att avidentifiera sig med ’acne personligheten’.

Kursens innehåll består av 3 delar:

  1. Vad är akne, vad är rotorsaken till acne  och hur hjälper man en klient att avidentifiera sig med den så kallade ’acne personligheten’.
  2. Att läka akne. Jag lär ut en beprövad metod som garanterat läker acne inom ett par veckor.
  3. Praktik: Framtagna acne-klienter. Jag har intervjuat 5  personer som söker hjälp för acne. Testa dina kunskaper från tidigare delar av kursen så går vi igenom allt du behöver veta för dina första klienter. 

Diplom

När du har gjort kursen och klarat skrivningen får du diplom som Acne-terapeut.

Kontakt:

Kontakta mig för ytterligare frågor: denise.larsson@ringup.se

Lärare

Denise Larsson

Denise Larsson

Köp kursen

Kursen går på distans och du kan läsa den när du vill.

Anmäl dig via formuläret här.

Pris: 950 kr inkl moms

Pris: 950,00 kr
Ta del av våra köpevillkor