Återställ 2
Schemalagd kurs

Återställ kroppens läkande kraft!

Läs mer & köp

Webbinar med Boris Aranovich den 25 juni, kl. 19-21

Visste du att din kropp har en inneboende förmåga att självläka, skydda sig mot sjukdomar och bekämpa inflammationer? I dagens samhälle, där hälsa och välmående är högt på agendan, söker många människor efter snabbfixar i form av detox-medel, parasitbekämpande preparat och antiinflammatoriska läkemedel. Men vad de inte alltid är medvetna om är att dessa åtgärder ofta bara ger tillfällig lindring. Lösningen ligger egentligen i att aktivera och stödja kroppens egna läkande mekanismer!

Anmäl dig

Om kursen

Kroppen är en fantastisk maskin som har inbyggda rensningssystem, som till exempel autofagi – en process där celler rensar ut skadade komponenter och återvinner dem. Våra immunsystem är ständigt på vakt för att bekämpa parasiter och inflammationer, och andra biologiska system arbetar dygnet runt för att skydda oss mot olika påfrestningar. Och tro mig, dessa system är betydligt mer effektiva än några tillfälliga preparat du hittar i din närmaste hälsokostbutik!

Men varför är det så att vi inte använder oss av kroppens fantastiska självläkande krafter? En stor del av problemet är att många inte känner till dessa naturliga processer. Istället för att lita på och fördjupa sig i hur kroppen fungerar, ser de snabba lösningar från yttre källor. Dessutom minskar kroppens självläkande förmåga med åldern, vilket gör det ännu viktigare att vi aktivt stödjer och underhåller dessa processer.

Det är hög tid att vi ändrar vårt synsätt på hälsa. Istället för att leta efter quick-fixes, borde vi fokusera på att stärka kroppens egna funktioner.

Precis det handlar om webinaret ”Återställ kroppens läkande kraft!” Missa inte detta tillfälle att ta del av praktiska tips om hur du når rätt väg till bättre hälsa och föryngring samtidigt som du sparar tusentals kronor.

Lärare

Boris Aranovich

Boris Aranovich