Detox
Inspelad kurs

Detox

Läs mer & köp

Lär dig ett detox-program som utvecklats av Dr. David Perlmutter och Alberto Villoldo.

Programmet omfattar en specifik kost som avlastar kroppen, samt örter och näringsämnen som bidrar till att aktivera läkande gener i kroppen och samtidigt slå av de gener som är sjukdomsalstrande.

Anmäl dig

Smoothie

Om kursen


Alla medicinalväxter tillför våra celler en unik informationsvibration som påverkar oss långt djupare än dess kemiska beståndsdelar.

I denna kurs lär vi oss teknikerna för ett konkret detoxprogram som har som syfte att dels minska värk och energilöshet, men kanske framförallt ge hjärnan den avlastning och näring den behöver för att kunna fungera optimalt. Detoxprogrammet tar en vecka att genomföra och anpassas efter personliga förutsättningar.
Resultatet brukar bli viktminskning, lätthet i kroppen, balans i hormonsystemet och en betydligt större klarhet i syn- och hjärnskärpa.

Dessa program har nu testats på ett antal grupper i Chile där man väver samman det senaste inom ört- och näringsmedicin med urgamla shamanska metoder.
Alla naturfolk har i alla tider gjort någon form av fasta eller detox för att i perioder kunna öka sitt klarseende och sin perceptionsförmåga.
Kursen vänder sig både till dig som vill använda detox för egen del och till terapeuter som vill använda detox för sina klienter.

Lärare

Lisa Kock

Lisa Kock

Örtmedicinare och näringsterapeut

Köp kursen

Distanskurs: Kursen är inspelad, cirka 2 dagar. Du hör läraren och ser presentationen.

Pris: 3 200 kr inkl moms

Kursmaterial: 100 kr inklusive porto

Kontakta oss om du har några frågor, tel 08-559 24 170 eller info@naringscenter.se

Pris: 3 200,00 kr
Ta del av våra köpevillkor