Frekvenser
Schemalagd kurs

Frekvensterapi för alla, 5 april

Läs mer & köp

Med hjälp av frekvensterapi kan vi påverka celler, cellmembran, blodkärl och andra system i kroppen för att få en bättre hälsa. Lär dig mer om enkla metoder som var och en kan använda hemma.

Anmäl dig

Om kursen

Människans kropp fungerar som en fabrik som producerar en produkt – energi. För att producera en produkt så behövs det råvaror, i detta fall näring. Men råvarorna måste bearbetas, och kroppen har en mycket komplicerad mekanism för att omvandla näringen vi äter och syret vi andas till energi för cellerna.

Denna mekanism består av nervsystemet, hormoner, blodet, vätskornas rensningsstrukturer och mycket mer.

Vi kan till exempel se på mineralerna vi får i oss via kosten och som måste tas upp av cellerna: För att det ska fungera behöver magsäcken ha tillräckligt god produktion av magsyra, vilken är beroende av hur vagusnerven fungerar, vilken i sin tur är beroende av hela nervsystemet.

Fler sådana kedjor av bearbetningsmekanismer finns överallt i kroppen. Men, med tiden, så försvagas dessa funktioner och därför är det viktigt att återställa dem.

Tack vare att varje organ, vävnader, vätskor och blodet har sina vibrationer, så kan vi med hjälp av speciella apparater som fungerar som stämgafflar, återställa många hälsoparametrar.

Triomed kan återställa nervsystemet och cellernas membran, Aquatone kan återställa vätskorna och rensa kroppen. Under webbinaret kommer jag speciellt berätta om terahertz-vågor, vilka avsevärt kan förbättra blodkärlen och blodet – huvudorsaken till många hälsoproblem. Du får lära dig om Terastims olika apparater som producerar terahertz-vågor som kan förmedlas via huvudband, fotsulor och som cellaktivator.

Välkommen till ett spännande webbinar!

Lärare

Boris Aranovich

Boris Aranovich

Köp kursen

Distanskurs

Datum: 5 april

Tid; kl 19-20.30

Föredraget spelas in och kan även lyssnas på i efterhand.

 

Pris: 220,00 kr
Ta del av våra köpevillkor