Väte
Schemalagd kurs

Väterevolutionen, 7 juni 2022, distans

Läs mer & köp

Stora möjligheter för hälsan!

Boris Aranovich berättar om de intressanta möjligheter vi har att behandla med hjälp av rent väte. Att andas in väte och dricka väteberikat vatten är ett helt nytt sätt att återställa och upprätthålla hälsan. Varenda cell i kroppen behöver väte, och användning av väte stärker kroppen så att den själv kan hantera olika hälsoproblem.

Anmäl dig

Väte

Om kursen

Genom att tillföra kroppen väte via andning och vatten kan man avsevärt förbättra många hälsoparametrar, såsom:

  • Förbättra immunförsvaret
  • Balansera metabolismen
  • Normalisera blodtrycket
  • Förbättra huden
  • Minska eller ta bort allergier
  • Bromsa åldrandeprocesser
  • Normalisera vikten

…och många andra hälsoförbättringar, inklusive svåra hälsoproblem såsom Alzheimer och Parkinson, vilket har bevisats i hundratals vetenskapliga studier – du kan läsa några av dem här https://tinyurl.com/2p8mf47y

Behandling med väte är helt naturligt och utan biverkningar. Det kan bl.a. användas inom idrotten för att öka prestationsförmågan, i skönhetsbehandlingar och mycket mer. Behandling med väte är dessutom den bästa behandlingen för djur.

Tack vare att vätemolekylen är den enda molekyl som når hela vägen in i cellen och generna, så är väte-terapi även ett svårslaget medel för föryngring!

Missa inte detta praktiska webinar om väte för terapeuter!

Boris kommer att berätta om principerna för vätebehandling och visa praktiskt hur olika vätegeneratorer fungerar och hur man kan använda dem. Han diskuterar hur man kan avgöra om en vätegenerator är bra eller dålig.

Lärare

Boris Aranovich

Boris Aranovich

Köp kursen

Tid: kl 18.30-20.30

Distanskurs: Inloggning för att delta digitalt skickas ut före föredraget

Kostnad: 120 kr inkl moms

Anmäl dig

Ta del av våra köpevillkor