Mikrovanor, 20 okt 2021

Metoden som förändrar allt!

Ett litet steg är allt du behöver börja med, det förändrar allt och ger resultat!

Föreläsning om MIKROVANOR med Mike Florette.

Mikrovanor

–Det handlar om att arbeta med nya vanor och hållbara beteendeförändringar hos sig själv och andra för att nå hållbara resultat, menar beteendeexperten Mike Florette, den första och enda i Sverige som är certifierad och licensierad av Dr BJ Fogg som är rankad som Top 10 guru i världen.

Beteendeforskaren BJ Fogg som skrivit New York Times Bestsellern, “Tiny Habits” (Mikrovanor på svenska) har i sitt beteendelaboratorium på Stanforduniversitet i Kalifornien upptäckt en enkel och effektiv metod som ger resultat, han kallar den Tiny Habits®-metoden (Mikrovanor). 

Metoden, som Mike lär ut, går ut på att göra beteenden du önskar enklare att utföra och därmed blir det lättare att forma nya vanor, mikrovanor, som rotar sig och växer! Metoden kallas Tiny Habits® och boken och metoden är revolutionerande och har gjort succé världen över! 

Nu har alla i Sverige möjlighet att lära sig förändring med Tiny habits®-metoden, Mikrovanor, och skapa resultat på riktigt!

Mike Florette har som den enda i Sverige licens att föreläsa för dig om just MIKROVANOR. Mike har kontakt med BJ Fogg varje vecka för att få det absolut senaste – så att du kan ta del av det! 

Mike ger dig en föreläsning som är rolig, spännande och interaktiv. Du får direkt enkla, riktiga verktyg att börja jobba med direkt med under föreläsningen! Äntligen en metod som ger resultat!

Mikrovanor

Innehåll

 • Sambandet mellan beteenden, mikrovanor och beslut
 • Förståelse för mänskligt beteende
 • Förståelse för hur vi kan samarbeta med hjärnan för att främja en beteendeförändring och skaffa nya vanor som ger resultat
 • Få förståelse för hur vi hjälper andra att skapa förutsättningar med Mikrovanor
 • Vikten av självmedkänsla vid beteendeförändring
 • Om varför motivation, vilja och disciplin inte räcker till vid en beteendeförändring
 • Hur du ankrar nya beteenden i din vardag
 • Varför det är så viktigt att fira förändring i små steg
 • Om varför just du ska lyckas när 9 av 10 misslyckas med sin förändring

Anmälan

På distans: Du får inloggningsuppgifter för att följa föredraget på distans.

När: Onsdag 20 oktober kl 10-11

Pris: 190 kr inkl moms. 

Mikrovanor

Möt Mike Florette, Sveriges enda certifierade Tiny Habitscoach

Mike Florette från Stockholm med beteenden som sin expertis är certifierad och licensierad av forskaren Dr BJ Fogg i metoden Tiny Habits® på Tiny Habits Academy. Mike har i många år hjälpt 1000-tals människor att förändras, stöttat företag när de behöver förändra och hitta nya beteenden och vanor som ger resultat.
 
Mike har tillsammans med författaren och beteendevetaren Lisbet Duvringe skrivit åtta böcker, gjort tusentals föreläsningar och utbildat flera hundra i ledarskap. Mike föreläser, utbildar och coachar både individer och grupper som exempelvis team, ledningsgrupp, VD, chefer eller hela företaget.
 
Han lär dig skapa de beteenden du behöver för att nå framgång och resultat med Mikrovanor. Mike lär ut i psykologiska knep och hur du kan hitta dina gyllene beteenden som skapar vanor, som sen kommer förändra beteenden och ge nya resultat!
 
–När jag lärde mig Tiny Habits® metoden insåg jag snabbt att det var den mest kraftfulla och samtidigt enklaste metod för beteendeförändring jag någonsin stött på, säger Mike. Jag älskar att se andra växa, förädla sina beteenden och skapa nya vanor. Ingen orkar vara motiverad 24/7 trots att många tycks tro det. Det kan istället skapa stress och utmattning med press och tjat om motivation menar Mike.
 
–BJ Fogg och andra forskare har  nämligen sett att motivation som förändringsfaktor är kraftigt överskattat eftersom motivation ändrar sig hela tiden. Den går upp och ner och är en opålitlig och skör kompis att hålla i handen när det blåser motvind, säger Mike.
 
Istället kan du använda beteendedesign som ser till att vanor rotas till solida beteenden. Det är människors beteenden som gör skillnad, beteenden skapar framgång eller oreda. Det är vad människor faktiskt GÖR som betyder något. Inte vilja, inte motivation. En annan missuppfattning är att det krävs stora ingrepp i människors liv för att skapa stora förändringar men BJ Foggs forskning visar att det är tvärtom, med små gradvisa ändringar skapas beteenden som i sin tur leder till stora positiva förändringar. Nästan obegripligt och magiskt, men sant!
 

 

Anmälningsformulär

För att anmäla dig fyller du i formuläret här intill. En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du uppger. 

Glöm inte att läsa igenom våra anmälningsvillkor.

 • Anmälan är bindande och kursavgiften ska vara betald före kursstart.
 • Avbokning skall ske skriftligen. Efter avbokning erhåller du en avbokningsbekräftelse.
 • Vid avbokning utgår en avbokningsavgift motsvarande 25% av kurspriset.
 • Vid avbokning senare än 24 timmar före kursdagen utgår hel kursavgift.
 • Uteblir du från kursen utan att avboka utgår hel kursavgift.
 • Du har rätt att sända någon annan i ditt ställe.
 • Full återbetalning sker om kursen ställs in eller flyttas till annat datum.

Missa inte vårt nyhetsbrev.

Missa aldrig några viktiga nyheter eller kampanjer!