Elisabeth Antonsson - Nordiskt näringscenter

Elisabeth Antonsson

Elisabeth AntonssonJag heter Elisabeth och har läst till Kost- och Näringsterapeut samt Örtterapeut på Nordiskt Näringscenter, något som jag är väldigt tacksam för. Inte bara för utbildningen i sig utan också för alla möten med kursare och lärare, det är då vi växer.
Jag har själv varit i kraftig obalans under många år, med symptom som utmattning och nedstämdhet. Utbildningen var en viktig bit i mitt tillfrisknande.

För mig är naturen och växterna livet, och det är där jag mår som allra bäst. Jag har därför valt att arbeta som örtterapeut i första hand, med mitt företag Örtdevan, men har alltid kunskapen som näringsterapeut med mig. Jag sprider främst örternas magi genom kurser, workshops, föreläsningar och försäljning. Jag föreläser både hemma och borta . Ett av mina favoritteman är just stressen och att det verkligen finns en väg framåt, mot något nytt, ju mer medvetna vi blir och ju mer vi landar i oss själva. Under ett möte med mig och läkeväxterna bjuds du in att ta del av örternas gedigna historia, verksamma ämnen, hur du själv bereder örter och gör örtmedicin, samt mycket mer. Tillsammans med örterna kan du lösa upp känslomässiga blockeringar, se igenom präglingar och gamla trosföreställningar samt lindra fysiska symptom. Du får möjligheten att leva det liv du vill leva, att vara den människa du är ämnad att vara.

All info om mig hittar du på www.ortdevan.se. Jag finns både på Facebook: www.facebook.com/ortdevan och Instagram: ortdevan_elisabeth_antonson. Du skriver till mig på elisabeth@ortdevan.se