Linda Öhrn - Nordiskt näringscenter

Linda Öhrn

Jag är utbildad Kost- och Näringsterapeut hos Nordiskt Näringscenter – det bästa jag gjort – underbar skola med suveräna kurser och proffsiga lärare!

Har även jag gjort min personliga hälsoresa från väldigt sjuk till högst levande och i balans. Jag vägrade ge upp när läkarna gjorde det! Idag driver jag ett eget företag ihop med min räddare & kollega Anders Lönedal… men har även i dagarna tagit beslutet att verkligen lyssna på min inre röst att avsluta företaget och njuta av livet till fullo för att kunna ge dom som behöver ännu mera ovärderligt stöd. Jag kommer att fortsätta genom att frilansa och bara jobba så mycket jag behöver, det är inte alla som kommer till den insikten trots svåra resor.

Min hälsoresa har också gjort att det jag sysslar mest med idag är min egenutformade TraumaReleaseHealing, den kompletterar jag om det behövs med tillämpad psykofysiologi, näringsterapi, aromaterapi, örtterapi & Su Jok.
I framtiden kommer jag även som pionjär inom Intuitiv Yoga att ta emot för individuella sessioner och små grupper!
Då jag själv har lipödem har jag även riktat in mig på att hjälpa många med det. Jag har lärt mig mycket av min egen resa. Jag håller även utbildningar i andning/lymfsystemet!
Även individanpassade behandlingar som är enkla och lätta att genomföra, hälsa skall inte vara krångligt eller kännas stressande! Keep it simple!

Vill ni att jag kommer till just ER – hojta!

Läs mer om mig på ohrnoga.se och hör av dig på linda@ohrnoga.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev