Vad är Su Jok?

Vad är Su Jok?

Su Jok är en modern systematisering och utveckling av den traditionella akupunkturen. Su Jok har utvecklats av professor Park Jae Woo från Korea. I Su Jok finns också en avancerad systematisering av reflexologi (zonterapi) på händer, fötter, öron och huvud.
Su Jok presenterades för första gången 1987. Därefter har systemet vidareutvecklats och förfinats steg för steg.

Användningsområden för Su Jok

Su Jok används med framgång vid flera olika åkommor. Det används både av professionella terapeuter och av lekmän som själva vill kunna lindra sina problem. Su Jok är godkänd av hälsomyndigheterna i flera länder.

Enkelt och avancerat

Grunderna i Su Jok är enkla att lära sig och att tillämpa. Redan efter den första delkursen kan man börja tillämpa sina kunskaper. När man tränger djupare in i metoden öppnas fler och fler möjligheter till komplexa behandlingar.
Su Jok är ett mycket omfattande system. Det rymmer många metoder och tekniker, en del av dem kan man känna igen från andra behandlingsmetoder medan andra är unika för Su Jok. Men Su Jok är inget hopplock av fristående delar, allt hänger ihop i en logisk struktur

En effektiv metod

Su Jok blev snabbt populärt på många håll i världen tack vare de goda behandlingsresultaten. Det finns gott om kliniska undersökningar som visar på effektiviteten.

Missa inte vårt nyhetsbrev.

Missa aldrig några viktiga nyheter eller kampanjer!