Digital coach
Inspelad kurs

Digital Coach

Läs mer & köp

Att jobba som Digital Coach

Är du redo att börja ta emot klienter redan idag? Med hjälp utav den här kursen kommer du att lära dig allt du behöver för att komma igång som en Digital Coach.

Anmäl dig

Om kursen

Distanskurs – Börja när du vill

Denise Larsson är tidigare elev på Nordiskt Näringscenter och hon var ivrig att börja ta emot klienter. Hon började med att hyra in sig på ett hälsocenter i Stockholm men kände att hon inte fick in tillräckligt med klienter, trots att hon hade anlitat en dyr firma som hade satt upp en snygg hemsida med hög SEO-rankning.

Denise kände sig låst med hyran av kliniken och blev snabbt väldigt stressad över frånvaron av kunder. 

Hon började studera digital marknadsföring och lärde sig hur man transcenderar sitt företag digitalt, just för att själv kunna ha kontroll över hur många klienter hon ville ha per månad.

Hon lärde sig hur hon behövde synas digitalt så att människor i hennes målgrupp kunde hitta henne och hon kunde även själv få tag på kunder så att hon kunde vara ansvarig över hur mycket pengar hon ville dra in varje månad.

I den här kursen kommer du att få lära dig ALLT du behöver veta för att starta igång som en Digital Coach så snart som möjligt. Allt är upp till dig och ifall du vill så kan du vara i kontakt med din nästkommande kund redan idag!

I den här kursen går vi igenom

  1. Research av Nisch – Ta reda på vilken målgrupp du vill jobba med. När vi fokuserar på ett område så är det inte bara lättare att attrahera kunder, det är även roligare och enklare för dig att bygga det liv som du vill leva.
  2. Kom fram till vad du kan erbjuda en målgrupp – Vad är dina starkaste kompetenser? Kanske har någon i din närhet eller du själv lidit av en specifik åkomma som du har kommit att bli en expert i. Ta reda på vart din expertis ligger!
  3. Ta fram ditt erbjudande – Hur hjälper man en klient att gå från sin nuvarande situation till sin önskvärda destination? Med hjälp av en djupanalys kommer vi fram till vad ditt erbjudande är för den specifika målgruppen så att det finns en tydlighet i vad du har att erbjuda världen.
  4. Marknadsföring – Hur når du ut till en specifik målgrupp? Med hjälp av en formel kommer vi fram till hur du syns klart och tydligt i ett vimmel av konkurrenter och distraktioner.
  5. Sociala Medier Workflow – Vilka plattformar är det som gäller just nu och vart hittar du din specifika målgrupp? Vi går igenom allt du behöver veta för att välja rätt plattform för just dig! Vi går igenom hur du skapar en professionell profil, vad du bör lägga upp för innehåll, hur ofta du behöver lägga upp någonting och hur du attraherar nya kunder till dig. Vi går även igenom hur du själv kan söka efter kunder och vara helt i kontroll över hur många klienter du vill ha per månad.
  6. Förkonsultation – När du väl har kommit i kontakt med en högkvalitativ potentiell kund, hur kan du då övertyga denne om att ni ska jobba vidare tillsammans? Lär dig psykologin att övertyga en människa att bli din kund och lär dig skillnaden på varma och kalla klienter så att du enbart kan lägga tid på de människor som faktiskt är villiga att betala för din tjänst. 
  7. Konsultations möten – Hur håller man digitala möten och hur är det smidigast att jobba tillsammans digitalt? Lär dig även vad digitala verktyg är och hur du skapar dem snyggt och allra enklast. 

Vid frågor, kontakta: denise.larsson@ringup.se

Lärare

Denise Larsson

Denise Larsson

Köp kursen

Distanskurs, du kan läsa den när du vill!

Anmäl dig via formuläret här.

Pris: 690 kr inkl moms

Pris: 690,00 kr
Ta del av våra köpevillkor