Hjärna
Inspelad kurs

Hjärnhälsa

Läs mer & köp

För ett bättre liv

Hjärnhälsa för ett bättre liv, tar fasta på övningar du kan göra själv redan nu för att må bättre!

Anmäl dig

Hjärnträning

Om kursen

Kursen syftar till att ge dig redskap för att praktiskt påverka din hjärnhälsa och utforma ditt unika program. Du kan göra något redan nu och oförståelse gör att många missar tåget till bättre hälsa.

Dagens samhälle ställer många gånger orimligt höga krav på effektivitet vilket leder till olika former av problem som påverkar vardagen t ex utbrändhet. Dagens kostråd är en del i pusslet och medför medicinska problem t ex diabetes. Utgångspunkten för kursen är ett aktivt för­änd­rings­inriktat förhållningssätt och inte passivt och avvaktande.

Hjärnan är plastisk!

Vi är alla unika med olika målsättningar och problem. Vi kommer under kursen fokusera på olika metoder och vägar för hjärnhälsa i vardagen. Din hjärna är plastisk, dvs den kan påverkas och förändras t ex beroende på hur du äter, hur du lever, vad du gör och vad du tänker. Idag vet vi genom den senaste forskningen att hjärnan kan förbättras oavsett ålder.

Övningar

Kursen har inbyggda övningar och frågor du ska ställa dig själv för att i slutet knyta ihop säc­ken i ett eget program för att förbättra din hjärnhälsa.
För att påverka i rätt riktning kommer du under kursen att utifrån en sjustegsmodell utforma ditt eget unika dagsprogram.
Kursen är utformad av Peter Nilsson som under flera år arbetat med ett program för egen hjärnhälsa, det har medfört exempelvis bättre fokus, större välmående och att kunnat nå uppsatta mål. Det är inte lätt men uthållighet och struktur underlättar och hjälper. Kursen vän­der sig till dig som för egen del vill använda ett program för hjärnhälsa i vardagen eller för att hjälpa någon i din närhet.

Köp kursen

Inspelad kurs, du kan lyssna när du vill och repetera hur ofta du behöver.

Priset inkluderar 25% moms

Kursmaterialet finns att ladda ner, vill du ha det utskrivet och hemskickat kostar det 100 kr

Pris: 880,00 kr
Ta del av våra köpevillkor