Johannesört
Inspelad kurs

Mental Hälsa

Läs mer & köp

Vägar till ökad mentalt välmående!

Under den här kursen får du större förståelse för vad som kan orsaka mentala problem såsom exempelvis depression, sömnstörningar, oro och ångest. En stor del av kursen handlar om hur man kan påverka den mentala hälsan med hjälp av livsstilsförändringar, kost. örter och kosttillskott.

Anmäl dig

Om kursen

Mental hälsa ur ett samhälssperspektiv

Mentala hälsoproblem kan orsaka stora besvär både för de drabbade och deras familjer, vänner, kolleger och grannar. Det är dessutom en stor ekonomisk belastning både för den enskilde och samhället.

Under kursen får du större förståelse för effekten av läkemedel och vilka biverkningar de ger.

Naturliga behandlingar

Kursen ger kunskaper om hur kosten påverkar den mentala hälsan med rikliga hänvisningar till vetenskapliga studier.

Dessutom blir det detaljerad information om hur örter och andra kosttillskott fungerar med referenser till aktuell forskning.

Förebygga är enklare än att bota

Det är lättare att förebygga mental ohälsa än att bota den, men ofta blir vi inte medvetna om problematiken förrän tillståndet har manifesterats.

Under kursen både hur man kan förebygga och behandla olika mentala problem.

Lärare

Mic McMullen

Dr Michael McMullen

Dr Michael McMullen, doktor i örtmedicin

Köp kursen

Distans: Du följer kursen från din dator, du ser presentationen och hör läraren. Du kan börja när du vill och har tillgång till inspelningarna i två år.

Pris: 1 650 kr inkl moms

Dokumentation: Kompendium ingår i priset och skickas hem. I kompendiet refereras till aktuell forskning, dessa referat är på engelska. I övrigt är materialet på svenska.

Förkunskaper: Kursen håller en hög nivå och lämpar sig bäst för dig som är redan är utbildad eller håller på att att utbilda dig inom örtmedicin och/eller näringsterapi.

Kontakta oss om du har några frågor, tel 08-559 24 170 eller info@naringscenter.se

Pris: 1 650,00 kr
Ta del av våra köpevillkor