Bioenergi
Inspelad kurs

Tibetanska energetiska tekniker

Läs mer & köp

Praktiskt webinar

Att utforska och lära sig om tibetanska energetiska tekniker erbjuder en fascinerande möjlighet att tillgå och använda människans inre resurser på ett djupare plan.

Anmäl dig

Dreamstime

Om kursen

Trots att vi alla bär på en enorm potential för att förbättra vår hälsa, prestationer, finansiella situation och relationer, är det förvånansvärt få som är medvetna om eller utnyttjar dessa möjligheter.

Det är här tibetanska energetiska tekniker kommer in som en kraftfull resurs.

Dessa tekniker, som har förfinats och praktiserats i århundraden, erbjuder verktyg för att arbeta med kroppens och sinnes energier på ett sätt som kan frigöra betydande fördelar.

Genom att lära sig att balansera och styra dessa energier kan människan uppnå märkbara förbättringar i sitt välbefinnande. Detta inkluderar förmågan att snabbt minska eller eliminera inflammation, effektivt behandla inre organ och ryggrad, balansera nervsystemet och hormonerna, samt utföra kosmetiska åtgärder.

Under det aktuella webinaret ges deltagarna en unik möjlighet att lära sig grundläggande tibetanska tekniker som kan ha en direkt påverkan på vardagslivet. Dessa tekniker är utformade för att hantera vanliga utmaningar som trötthet, sömnlöshet, olika typer av smärta och inflammationer, samt specifika problem som vårtor. Genom att lära sig energetiska självstretchingar och ta emot distanshealing för ryggraden och det hormonella systemet, kan deltagarna börja använda dessa tekniker för att förbättra sitt eget välbefinnande.

Lärare

Boris Aranovich

Boris Aranovich

Köp kursen

Föredraget är 1 timme och 40 minuter. Du tar del av det i vår kursportal. Du kan lyssna på det hur många gånger du vill.

Pris: 250,00 kr
Ta del av våra köpevillkor