Mike och Lisbet

Mike Florette och Lisbet Duvringe

Mike Florette och Lisbet Duvringe är inspiratörer som ger energi, kunskaper och insiktsfulla föreläsningar. De lägger vikt och värde vid den egna individens förhållningssätt, attityd och möjligheter som uppstår. Båda har flitigt medverkat i teve, tidningar och radio, bland annat i TV4 Nyhetsmorgon, Fråga doktorn, Dagens Industri, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. Dessutom i en mängd poddar.

Lisbet har lång erfarenhet från chefs och ledningsgruppsarbete. Hon har dessutom arbetat inom HR som HR-chef, HR-strateg och med kompetensförsörjningens alla delar. Lisbet har kandidatexamen i både arbetslivspsykologi och retorik. Är utbildad på magisternivå i arbetsmiljö och hälsa samt har olika utbildningar i coachning.

Mike är utbildad retoriker på Södertörns högskola och Uppsala universitet. Dessutom utbildad på Stockholms universitet i gruppsykologi och vardagens psykologi.Sedan 25 år chefsutvecklaren som har coachat både chefer, team och medarbetare i hela världen. Han har utbildat yrkeshögskoleelever i kommunikation, retorik, projektledning, agilt arbetssätt samt i presentationsteknik och ledarskap. Mike utbildar chefer och ledare på alla nivåer i ledarskap och hjälper ledningsgrupper. Han har fokus på beteenden och förändringsprocessen och har gjort tusentals föreläsningar, utbildningar och workshops på alla nivåer. Mike är dessutom Sveriges första certifierade och licensierade Tiny Habitscoach. Utbildad av BJ Fogg vars senaste bok blev utsetts till en New York Times bestseller.

De skrivit nio böcker som väckt stor uppmärksamhet i teve, radio och tidningar. Böckerna har berört tusentals. De föreläser och inspirerar med glädje och humor. De utbildar med vetenskap som grund.

Tillbaka