Schemalagda kurser

Välkommen till oss

Kurserna här är schemalagda, vissa av dem går i vår lokal i Bagarmossen, andra går på distans. I en del fall kan man välja att vara med på plats eller på distans. En del av kurserna spelas in så att det även går att lyssna i efterhand, läs mer under varje kurs.

Effektiv metabolism, 3 webinarier från 27 aug 2024

Praktiska lösningar baserat på senaste forskningDatum: Kursen som består av 3 webinarer den 27, 28 aug, 02 septMetabolism, eller ämnesomsättning, är ett ord som många känner till, men få inser dess fundamentala betydelse för vår hälsa och vårt psyke. Metabolism är den process genom vilken kroppen omvandlar näring och syre till energi, vilket är avgörande för att upprätthålla liv och hälsa. Om kroppen producerar mindre energi kan den bli sjuk eller åldras snabbare. När vi blir äldre saktar ämnesomsättningen ner, vilket leder till att mindre energi skapas, och detta kan bidra till att äldre människor oftare drabbas av sjukdomar.
Läs mer

Diskussion för näringsterapeuter 25 juli

Diskussiontillfället sker via internet. Du  kan ställa frågor och diskutera erfarenheter av kost- och näringsterapi. Det här vänder sig både till dig som för närvarande studerar till näringsterapeut hos oss och för dig som redan är färdigutbildad.
Läs mer

Levande blodanalys, 19-20 oktober 2024

Levande blodanalys är ett användbart redskap för bland annat näringsterapeuter, homeopater, kostrådgivare och örtmedicinare.
Läs mer

Frekvensterapi och bioresonans, 7-8 sep 2024

Allt är energi, och energi uppträder med olika frekvenser. Ljus, elektricitet och ljud är exempel på hur energi med olika frekvenser kan gestalta sig.
Läs mer

Kropps- och Ansiktsdiagnos, 31 aug-1 sep 2024

Analysmetoder där du får lära dig att känna igen tecken på en rad förändringar som visas på ansiktet, tungan, händerna, ryggen, magen och huden innan allvarliga störningar uppstår i hälsan, som ger upphov till smärta eller obehag.
Läs mer

Örtmedicin och huskurer , 14-15 september 2024

Kursen bygger på kunskapen om folkmedicinens läkeörter. Vi går in på örter som förebygger ohälsa, och andra som behandlar mer akuta eller kroniska symptom.
Läs mer