Schemalagda kurser

Välkommen till oss

Kurserna här är schemalagda, vissa av dem går i vår lokal i Bagarmossen, andra går på distans. I en del fall kan man välja att vara med på plats eller på distans. En del av kurserna spelas in så att det även går att lyssna i efterhand, läs mer under varje kurs.

Diskussion för näringsterapeuter 14 dec

Diskussiontillfälle via internet där du kan ställa frågor och diskutera erfarenheter. Öppet för alla som studerar till Kost- och Näringsterapeut eller Ört- och Näringsterapeut.
Läs mer

Kropps- och Ansiktsdiagnos, 2-3 september 2023

Analysmetoder där du får lära dig att känna igen tecken på en rad förändringar som visas på ansiktet, tungan, händerna, ryggen, magen och huden innan allvarliga störningar uppstår i hälsan, som ger upphov till smärta eller obehag.
Läs mer

Detox, 9-10 september 2023

Programmet omfattar en specifik kost som avlastar kroppen, samt örter och näringsämnen som bidrar till att aktivera läkande gener i kroppen och samtidigt slå av de gener som är sjukdomsalstrande.
Läs mer

Frekvensterapi och bioresonans, 22-23 april 2023

Allt är energi, och energi uppträder med olika frekvenser. Ljus, elektricitet och ljud är exempel på hur energi med olika frekvenser kan gestalta sig.
Läs mer

Örtmedicin, Grundkurs, 18-19 nov 2023

Kursen bygger på kunskapen om folkmedicinens läkeörter. Vi går in på örter som förebygger ohälsa, och andra som behandlar mer akuta eller kroniska symptom.
Läs mer

Torrblodsanalys, 18-19 feb 2023

Under den här kursen lär vi oss de grundläggande principerna för torrblodsanalys och hur provtagningen görs.
Läs mer