Schemalagda kurser

Välkommen till oss

Kurserna här är schemalagda, vissa av dem går i vår lokal i Bagarmossen, andra går på distans. I en del fall kan man välja att vara med på plats eller på distans. En del av kurserna spelas in så att det även går att lyssna i efterhand, läs mer under varje kurs.

Frekvensterapi för alla, 5 april

Med hjälp av frekvensterapi kan vi påverka celler, cellmembran, blodkärl och andra system i kroppen för att få en bättre hälsa. Lär dig mer om enkla metoder som var och en kan använda hemma.
Läs mer

Diskussion för näringsterapeuter 30 mars

Diskussiontillfälle via internet där du kan ställa frågor och diskutera erfarenheter. Både för dig som studerar till näringsterapeut och för dig som redan är färdigutbildad. Ventilera frågor och dela med dig av tips.
Läs mer

Diskussion för näringsterapeuter 22 feb

Diskussiontillfälle via internet där du kan ställa frågor och diskutera erfarenheter. Både för dig som studerar till näringsterapeut och för dig som redan är färdigutbildad. Ventilera frågor och dela med dig av tips.
Läs mer

Praktikfall, 11-12 november 2023

Det här är en fördjupning av kurserna som ingår i utbildningarna till Näringsterapeut. Även du som går utbildningen till Diplomerad Kostrådgivare eller du som redan arbetar med näringsterapi och vill ha ny inspiration är välkommen.
Läs mer

Frekvensterapi och bioresonans, 22-23 april 2023

Allt är energi, och energi uppträder med olika frekvenser. Ljus, elektricitet och ljud är exempel på hur energi med olika frekvenser kan gestalta sig.
Läs mer

Torrblodsanalys, 6-7 maj 2023

Torrblodsanalys är ett praktiskt redskap när man vill veta mer om sin klients hälsa. Torrblodsanalys är användbart för till exempel näringsterapeuter, kostrådgivare och örtterapeuter när de ska komma fram till vilka rekommendationer som är lämpliga för en viss klient.
Läs mer

Hälsoanalys i Praktiken, 26-27 aug 2023

Under den här kursen fördjupar vi kunskaperna i hälsoanalys med hjälp av flera olika praktiskt användbara metoder.
Läs mer

Kropps- och Ansiktsdiagnos, 2-3 september 2023

Analysmetoder där du får lära dig att känna igen tecken på en rad förändringar som visas på ansiktet, tungan, händerna, ryggen, magen och huden innan allvarliga störningar uppstår i hälsan, som ger upphov till smärta eller obehag.
Läs mer

Detox, 9-10 september 2023

Programmet omfattar en specifik kost som avlastar kroppen, samt örter och näringsämnen som bidrar till att aktivera läkande gener i kroppen och samtidigt slå av de gener som är sjukdomsalstrande.
Läs mer

Örtterapi – Introduktion, 13 oktober 2023

Grundläggande om örtmedicin, olika beredningsformer, framställning och terminologi. För- och nackdelar med de olika formerna.
Läs mer

Örtterapi, Matsmältningssystemet 14-15 okt 2023

Lär dig mer om att använda örtmedicin för att behandla matsmältningsproblem. Vi diskuterar även relevanta näringsbehov och dieter eftersom örtbehandlingar är mest effektiva när patienterna har en bra näringsstatus.
Läs mer

Levande blodanalys, 21-22 oktober 2023

Levande blodanalys är ett användbart redskap för bland annat näringsterapeuter, homeopater, kostrådgivare och örtmedicinare.
Läs mer

Örtmedicin, Grundkurs, 18-19 nov 2023

Kursen bygger på kunskapen om folkmedicinens läkeörter. Vi går in på örter som förebygger ohälsa, och andra som behandlar mer akuta eller kroniska symptom.
Läs mer