Schemalagda kurser

Välkommen till oss

Kurserna här är schemalagda, vissa av dem går i vår lokal i Bagarmossen, andra går på distans. I en del fall kan man välja att vara med på plats eller på distans. En del av kurserna spelas in så att det även går att lyssna i efterhand, läs mer under varje kurs.

Frågekväll Örtterapi 2 oktober

Frågekvällen sker via internet. Du kan ställa frågor och diskutera erfarenheter av örtmedicin. Frågekvällen här vänder sig både till dig som för närvarande studerar örtterapi med Mic McMullen och för dig som redan är färdigutbildad.
Läs mer

Diskussion för näringsterapeuter 30 oktober

Diskussiontillfället sker via internet. Du  kan ställa frågor och diskutera erfarenheter av kost- och näringsterapi. Det här vänder sig både till dig som för närvarande studerar till näringsterapeut hos oss och för dig som redan är färdigutbildad.
Läs mer

Proteiner, 20 oktober 2023

Kunskapen om proteiner, hur de metaboliseras och hur mycket vi behöver ökar successivt. Den senaste forskningen visar bland annat att det inte bara är den totala mängden proteiner per dag som är viktig, utan även hur mycket protein vi får i oss per måltid. Under kursen går vi igenom den senaste forskningen i mer detalj och utforskar hur proteinbehovet kan uppnås med svenska livsmedel och vilka kosttillskott som kan användas för att minska surheten.
Läs mer

Levande blodanalys, 21-22 oktober 2023

Levande blodanalys är ett användbart redskap för bland annat näringsterapeuter, homeopater, kostrådgivare och örtmedicinare.
Läs mer

Örtterapi i praktiken, 23 okt 2023

En kurs för örtterapeuter som vill ge sina patienter så verksamma behandlingar som möjligt. Under kursen går vi igenom ett antal symptom och sjukdomar som kunder ofta kommer med. Vi resonerar oss fram till vilka örter och kombinationer av örter som är mest lämpliga.
Läs mer

Praktikfall, 11-12 november 2023

Det här är en fördjupning av kurserna som ingår i utbildningarna till Näringsterapeut. Även du som går utbildningen till Diplomerad Kostrådgivare eller du som redan arbetar med näringsterapi och vill ha ny inspiration är välkommen.
Läs mer

Örtmedicin, Grundkurs, 18-19 nov 2023

Kursen bygger på kunskapen om folkmedicinens läkeörter. Vi går in på örter som förebygger ohälsa, och andra som behandlar mer akuta eller kroniska symptom.
Läs mer

Torrblodsanalys, 25-26 november 2023

Torrblodsanalys är ett praktiskt redskap när man vill veta mer om sin klients hälsa. Torrblodsanalys är användbart för till exempel näringsterapeuter, kostrådgivare och örtterapeuter när de ska komma fram till vilka rekommendationer som är lämpliga för en viss klient.
Läs mer

Frekvensterapi och bioresonans, 2-3 december 2023

Allt är energi, och energi uppträder med olika frekvenser. Ljus, elektricitet och ljud är exempel på hur energi med olika frekvenser kan gestalta sig.
Läs mer

Hälsoanalys i Praktiken, 27-28 jan 2024

Under den här kursen fördjupar vi kunskaperna i hälsoanalys med hjälp av flera olika praktiskt användbara metoder.
Läs mer

Detox, 17-18 feb 2024

Programmet omfattar en specifik kost som avlastar kroppen, samt örter och näringsämnen som bidrar till att aktivera läkande gener i kroppen och samtidigt slå av de gener som är sjukdomsalstrande.
Läs mer

Kropps- och Ansiktsdiagnos, 31 aug-1 sep 2024

Analysmetoder där du får lära dig att känna igen tecken på en rad förändringar som visas på ansiktet, tungan, händerna, ryggen, magen och huden innan allvarliga störningar uppstår i hälsan, som ger upphov till smärta eller obehag.
Läs mer