Schemalagda kurser

Välkommen till oss

Kurserna här är schemalagda, vissa av dem går i vår lokal i Bagarmossen, andra går på distans. I en del fall kan man välja att vara med på plats eller på distans. En del av kurserna spelas in så att det även går att lyssna i efterhand, läs mer under varje kurs.

Frågekväll Örtterapi 6 mars

Frågekvällen sker via internet. Du kan ställa frågor och diskutera erfarenheter av örtmedicin. Frågekvällen här vänder sig både till dig som för närvarande studerar örtterapi med Mic McMullen och för dig som redan är färdigutbildad.
Läs mer

Levande blodanalys, 19-20 oktober 2024

Levande blodanalys är ett användbart redskap för bland annat näringsterapeuter, homeopater, kostrådgivare och örtmedicinare.
Läs mer

Torrblodsanalys, 25-26 november 2023

Torrblodsanalys är ett praktiskt redskap när man vill veta mer om sin klients hälsa. Torrblodsanalys är användbart för till exempel näringsterapeuter, kostrådgivare och örtterapeuter när de ska komma fram till vilka rekommendationer som är lämpliga för en viss klient.
Läs mer

Frekvensterapi och bioresonans, 16-17 mars 2024

Allt är energi, och energi uppträder med olika frekvenser. Ljus, elektricitet och ljud är exempel på hur energi med olika frekvenser kan gestalta sig.
Läs mer

Kropps- och Ansiktsdiagnos, 31 aug-1 sep 2024

Analysmetoder där du får lära dig att känna igen tecken på en rad förändringar som visas på ansiktet, tungan, händerna, ryggen, magen och huden innan allvarliga störningar uppstår i hälsan, som ger upphov till smärta eller obehag.
Läs mer