Örtpreparat
Inspelad kurs

Blanda flytande örter

Läs mer & köp

Blanda flytande örter

En kurs för örtterapeuter som är intresserade av att ge sina patienter verksamma örtkombinationer. Med hjälp av örtkombinationer har terapeuter möjlighet att tillverka en individuell beredning för varje patient. Kombinationerna görs av örtextrakt som du köper i större flaskor med de individuella örter du väljer att arbeta med. Du häller sedan upp kombinationen i mindre flaskor.

Anmäl dig

Örtpreparat

Om kursen

Det finns många fördelar med detta både för både terapeuten och patienten. För terapeuten ökar blandning av enskilda kombinationer kreativitet och flexibilitet. Du säljer inte produkter som finns tillgängliga på internet och som ibland säljs till reducerade priser. För patienten blir det lägre kostnader och minskad förbrukningstid genom att man får sin egen unika blandning.

Under kursen går vi igenom kraven för att kliniken ska vara funktionell och de verktyg som behövs för att komma igång. Allmänna principer för att blanda olika örter kommer att beskrivas och doseringsområden ges. Även produktionen av dina egna etiketter kommer att diskuteras. Flera exempel på framgångsrika kombinationer av örter kommer också att presenteras.

Rekommenderade förkunskaper: Du studerar eller har studerat örtmedicin

Lärare

Mic McMullen

Dr Michael McMullen

Dr Michael McMullen, doktor i örtmedicin

Köp kursen

Dokumentation: Kompendium på fil ingår i priset. Utskrivet och hemskickat kostar 100 kr inkl porto.

Lärare: Mic McMullen

Kursen är en del av utbildningen i Örtterapi samt är tillval i utbildningen till Näringsterapeut men kan även läsas separat.

Kontakta oss om du har några frågor, tel 08-559 24 170 eller info@naringscenter.se

För kursanmälan klickar du här intill.

Pris: 850,00 kr
Ta del av våra köpevillkor