Örtterapi
Inspelad kurs

Örtterapi – Avgiftning, lever, gallblåsa och njurar

Läs mer & köp

Avgiftningssystemet och hur man kan förbättra det

Tillsammans med de relevanta aminosyrorna finns det många örter med en lång tradition av att framgångsrikt behandla både akuta och kroniska problem i lever- och gallblåsesystemet. I de flesta fall är njurar och urinblåsa snabba att svara på behandling med örter som oftast kompletteras med flera viktiga näringsmedel.

Anmäl dig

Mariatistel

Om kursen

Nedsatt avgiftning av levern och njurarna leder till problem i många delar av kroppen, särskilt hjärnan, huden, musklerna och lederna. Det kan till exempel leda till huvudvärk till gikt. Leverns funktioner är noggrant undersökta och förstådda tack vare noggrann forskning. det kan man göra eftersom eftersom efter en biopsi växer levervävnaden snabbt tillbaka. I Fas 1 av leverns avgiftning är det komplexa kemikalier i miljön och metaboliska avfall som reduceras till enklare men ofta mer toxiska produkter. Dessa giftiga produkter kombineras med aminosyror (Fas 2) för att utsöndras (Fas 3) via galla eller via njurarna.

Lärare

Mic McMullen

Dr Michael McMullen

Dr Michael McMullen, doktor i örtmedicin

Köp kursen

Inspelad distanskurs: Du tar del av kursen via vår kursportal. Du hör läraren och ser presentationen. Du kan lyssna flera gånger, spola fram och tillbaka.

Kursmaterial: Kompendium finns att ladda ner. Vill du ha det utskrivet och hemskickat kostar det 100 kr inkl porto.

Omfattning: Kursen motsvarar två dagars studier.

Kursen är en del av utbildningen i Örtterapi samt är tillval i utbildningen till Näringsterapeut men kan även läsas separat.

Kontakta oss om du har några frågor, tel 08-559 24 170 eller info@naringscenter.se

Pris: 3 500,00 kr
Ta del av våra köpevillkor