Örtterapi
Inspelad kurs

Örtterapi – Kardiovaskulära systemet

Läs mer & köp

Cirkulationen kräver näring

Blodpropp, hjärtinfarkt och hjärninfarkt är vanliga dödsorsaker, men de förekommer sällan hos yngre. Det är en bra idé om vi kan skjuta upp dessa typer av händelser så länge som möjligt. Trots detta självklara koncept väljer många av oss en livsstil som minskar vår livslängd genom att artärer sätts igen.

Anmäl dig

Hagtorn

Om kursen

För god hälsa måste cirkulationssystemet ha tillgång till näringsämnen, som finns i stora mängder i frukt, grönsaker samt i fisk och skaldjur.

Att förebygga och återställa hälsa i det kardiovaskulära systemet innebär att man använder örter som är rika på flavonoider och saponiner, tillsammans med flera aminosyror och omega 3-fettsyror.

Hjärta

Medan vi inte ignorerar problemen med högt blodtryck och högt kolesterol, antar vi ett bevisbaserat tillvägagångssätt för dessa åtgärder så att till exempel icke-rökande kvinnor inte behandlas på samma sätt som rökande män.

Lärare

Mic McMullen

Dr Michael McMullen

Dr Michael McMullen, doktor i örtmedicin

Köp kursen

Inspelad distanskurs: Du tar del av kursen via vår kursportal. Du hör läraren och ser presentationen. Du kan lyssna flera gånger, spola fram och tillbaka.

Kursmaterial: Kompendium finns att ladda ner. Vill du ha det utskrivet och hemskickat kostar det 100 kr inkl porto.

Omfattning: Kursen motsvarar tre dagars studier.

Kursen är en del av utbildningen i Örtterapi samt är tillval i utbildningen till Näringsterapeut men kan även läsas separat.

Kontakta oss om du har några frågor, tel 08-559 24 170 eller info@naringscenter.se

Pris: 5 150,00 kr
Ta del av våra köpevillkor